Telefon

Infolinia: (48) 381 10 28   (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 250
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (48) 381 10 60 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

LUBELLA Mąka puszysta uniwersalna typ 520 5900049814949

EAN: 5900049814949
Nazwa wariantu
LUBELLA Mąka puszysta uniwersalna typ 520 (1)
LUBELLA Mąka puszysta uniwersalna typ 520 (2)
LUBELLA Mąka puszysta uniwersalna typ 520 (1)
LUBELLA Mąka puszysta uniwersalna typ 520 (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

LUBELLA Mąka puszysta uniwersalna typ 520 5900049814949

4,29
Cena za kg: 4,29
opak. 1 kg
Data zakończenia oferty:
2024-04-30
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

POLSKIE MŁYNY Mąka Szymanowska pszenna luksusowa typ 550
POLSKIE MŁYNY Mąka Szymanowska pszenna luksusowa typ 550
3,79 zł 4,79 zł Cena za kg: 3,79
LUBELLA Pełne Ziarno Mąka pełnoziarnista pszenna
LUBELLA Pełne Ziarno Mąka pełnoziarnista pszenna
6,29 zł Cena za kg: 6,29
LUBELLA Mąka Puszysta luksusowa
LUBELLA Mąka Puszysta luksusowa
4,29 zł Cena za kg: 4,29
LUBELLA Mąka Puszysta tortowa
LUBELLA Mąka Puszysta tortowa
4,29 zł Cena za kg: 4,29
POLSKIE MŁYNY Mąka Szymanowska ekologiczna pszenna typ 480
POLSKIE MŁYNY Mąka Szymanowska ekologiczna pszenna typ 480
7,39 zł Cena za kg: 7,39
TO TA Mąka pszenna typ 500 (poznańska)
TO TA Mąka pszenna typ 500 (poznańska)
2,49 zł 4,19 zł Cena za kg: 2,49
TO TA Mąka orkiszowa pełnoziarnista
TO TA Mąka orkiszowa pełnoziarnista
6,99 zł Cena za kg: 7,77
NATURAVENA EKOLOGICZNA MĄKA PSZENNA CHLEBOWA TYP 750 1 KG
NATURAVENA EKOLOGICZNA MĄKA PSZENNA CHLEBOWA TYP 750 1 KG
10,49 zł Cena za kg: 10,49
BEZGLUTEN MĄKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA 500 G
BEZGLUTEN MĄKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA 500 G
8,79 zł Cena za kg: 17,58
BEZGLUTEN MĄKA RYŻOWA BEZGLUTENOWA 500 G
BEZGLUTEN MĄKA RYŻOWA BEZGLUTENOWA 500 G
9,49 zł Cena za kg: 18,98

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Mąka uniwersalna puszysta
Wariant
typ 520

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

Lubella

Opakowanie logistyczne

GTIN
05900049814963

Cechy

drobno mielona
szerokie zastosowanie: biszkopty, ciasta drożdżowe, pierogi, bułeczki, naleśniki, sosy

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
1434 kJ / 338 kcal
Tłuszcz
1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,4 g
Węglowodany
68 g
w tym cukry
2,3 g
Błonnik
2,8 g
Białko
12 g
Sól
0,03 g

Rozmiar opakowania

1

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału
22 - Papier

Przepisy

Pierogi ruskie z ziołami prowansalskimi Składniki: - 4 szklanki mąki uniwersalnej Lubella - ½ szklanki gorącej wody - 1 żółtko - 1 łyżka roztopionego i ostudzonego masła - 1 łyżka masła - 750 g ziemniaków - 350 g białego sera - 2 posiekane cebule - szczypta ziół prowansalskich - sól i pieprz do smaku Przygotowanie 1. Z mąki, żółtka, wody, masła oraz soli zagnieć ciasto. 2. Ziemniaki ugotuj, ostudź i zmiel wraz z białym serem. Dodaj podsmażoną na maśle cebulkę, sól, pieprz oraz zioła prowansalskie. 3. Cienko rozwałkuj ciasto i wytnij z niego kółka. Nałóż na nie farsz i sklej pierogi. Wrzuć je na gotującą się wodę. Gotuj, aż wypłyną. Podawaj ze smażoną cebulką. Smacznego! Ciasto jogurtowe z owocami Składniki: - 2 szklanki maki uniwersalne Lubella - 2 jajka - 1 szklanka jogurtu naturalnego - 1 szklanka drobnego cukru - 1 łyżeczka cukru waniliowego - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 2 łyżki oleju - sok z 1/2 cytryny - 400 g truskawek (lub innych owoców) - cukier puder Przygotowanie 1. Ubij jajka z cukrem i cukrem wanilinowym. Do powstałej masy dodaj jogurt, sok z cytryny, mąkę z proszkiem do pieczenia oraz olej. Wymieszaj mikserem na jednolitą masę. 2. Wylej ciasto do tortownicy, a następnie na wierzchu ułóż owoce. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C piecz przez 50 minut. 3. Wyrośnięte i zarumienione ciasto ostudź i posyp cukrem pudrem. Smacznego!

Informacje o recyklingu

Opakowanie
Nadające się do recyklingu

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Waga

Waga brutto
1002

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem
Witamy w nowej witrynie sklepu Dla Państwa wygody zmieniliśmy wygląd
i poprawiliśmy funkcjonalność naszego sklepu.
  • ✓ Wygodniejsze zakupy
  • ✓ Zwiększona użyteczność
  • ✓ Wersja mobilna
  • ✓ Nowoczesny wygląd
  • ✓ Zachowana historia zakupów
Jeśli jesteś klientem poprzedniej wersji sklepu. Prosimy o skorzystanie z opcji nie pamiętam hasła,
aby przenieść swoje konto do nowego sklepu
NIE PAMIĘTAM HASŁA