Telefon

Infolinia: (48) 381 10 28   (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 250
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (48) 381 10 60 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

LISNER Rolmopsy w aromatycznej zalewie octowo-korzennej 5900344101447

EAN: 5900344101447
Nazwa wariantu
LISNER Rolmopsy w aromatycznej zalewie octowo-korzennej (1)
LISNER Rolmopsy w aromatycznej zalewie octowo-korzennej (2)
LISNER Rolmopsy w aromatycznej zalewie octowo-korzennej (1)
LISNER Rolmopsy w aromatycznej zalewie octowo-korzennej (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

LISNER Rolmopsy w aromatycznej zalewie octowo-korzennej 5900344101447

12,99
Cena za kg: 56,48
słoik 230 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Śledź atlantycki
Wariant
Rolmopsy w zalewie octowej

Dodatki

Substancje słodzące
Zawiera

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Ryba
Zawiera
Gorczyca
Zawiera

Marka

Lisner

Cechy

100% dziko żyjąca ryba

Wartości odżywcze

w 100 g produktu po odsączeniu:
Wartość energetyczna:
463 kJ / 111 kcal
Tłuszcz:
7,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
1,3 g
Węglowodany:
2,2 g
w tym cukry:
0,4 g
Białko:
9,6 g
Sól:
3,6 g
Możliwe naturalne odchylenia

Pochodzenie

Metoda połowu ryb
za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B), sieci skrzelowych i podobnych (C)
Tekst dowolny o pochodzeniu
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), w Morzu Norweskim (2), w Morzu Celtyckim (3), w Skagerrak i Kattegat (8), w Morzu Irlandzkim (11), w Morzu Bałtyckim (13). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.

Przygotowanie i stosowanie

Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
2
Maks. temp. °C
7

Rodzaj przechowywania

Typ
Schładzać

Waga

Waga brutto
758

Składniki

rolmopsy 45% [marynowane płaty ze śledzia atlantyckiego 36% (Clupea harengus)*, (śledź, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), ogórek konserwowy 9% (ogórek, ocet spirytusowy, cukier, sól)]
woda
cebula marynowana
marchew gotowana
ocet spirytusowy
sól
papryka konserwowa
ziarna gorczycy
cukier
regulatory kwasowości: kwas octowy, octany sodu
dekstroza
substancja słodząca: sacharyny
aromaty naturalne
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), w Morzu Norweskim (2), w Morzu Celtyckim (3), w Skagerrak i Kattegat (8), w Morzu Irlandzkim (11), w Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B), sieci skrzelowych i podobnych (C).

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem
Witamy w nowej witrynie sklepu Dla Państwa wygody zmieniliśmy wygląd
i poprawiliśmy funkcjonalność naszego sklepu.
  • ✓ Wygodniejsze zakupy
  • ✓ Zwiększona użyteczność
  • ✓ Wersja mobilna
  • ✓ Nowoczesny wygląd
  • ✓ Zachowana historia zakupów
Jeśli jesteś klientem poprzedniej wersji sklepu. Prosimy o skorzystanie z opcji nie pamiętam hasła,
aby przenieść swoje konto do nowego sklepu
NIE PAMIĘTAM HASŁA